Krone3

Krone3 er det oplagte valg, når det kommer til at gøre jeres studenterkørsel til en oplevelse, I aldrig glemmer. Vi tilbyder enestående studenterkørsel i rustikke lastbiler, der tidligere har tjent hos Beredskabsstyrelsen. Disse lastbiler er omhyggeligt ombygget specifikt til studenterkørsel, hvilket sikrer en autentisk og unik oplevelse, der adskiller sig markant fra de mere traditionelle løsninger.

Vores festlastbiler er designet med fokus på både komfort og festlighed. Indrettet med lyse, venlige omgivelser og stor ståhøjde, giver vores lastbiler jer mulighed for at interagere med jeres publikum undervejs på turen. De robuste køretøjer er bygget til at kunne tåle både dans og hop, så festen kan fortsætte uden afbrydelser.

Musikken er selvfølgelig i centrum for festen, og derfor har Krone3 udstyret vores lastbiler med kraftfulde 4500 WATT lydanlæg. Via Bluetooth kan I nemt styre musikken, så I altid har det perfekte soundtrack til jeres dag. Med 220 volt strømudtag tilgængelige kan I også holde jeres enheder opladede, så musikken aldrig stopper.

Hos Krone3 går vi op i at gøre jeres studenterkørsel personlig. Vi har sørget for, at hver lastbil er pyntet med et stort ‘Tillykke’ til jeres klasse og skole samt flag, så I kan fejre jeres præstationer med stil.

Sikkerheden er naturligvis vores højeste prioritet. Vores vogne er udstyret med en bred, fastmonteret trappe med gelænder, så I nemt og sikkert kan komme af og på ved hvert stop. Dette er en vigtig del af vores engagement i at skabe en tryg og glædesfyldt dag for jer.

Med over 10 års erfaring inden for studenterkørsel og utallige positive tilbagemeldinger, står Krone3 som en pålidelig partner for jeres store dag. Vi tager ansvar for både bil, musik og chauffør og tilbyder en solid kørselsgaranti, så I kan fokusere på at nyde dagen.

Telefon

+45 51 92 97 37

Mail

knud@krone3.com

CVR

12980574

Erfaring

Vi har mange års erfaring med at arrangere studenterkørsel og kender alle de små detaljer, der gør dagen speciel.

Sikkerhed

Vores køretøjer er moderne og regelmæssigt inspiceret for at sikre maksimal sikkerhed.

Tilpasning

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så I kan tilpasse ruten og stoppene efter jeres ønsker.