Studenterlastbiler ApS

StudenterLastbiler er ikke bare en transportvirksomhed – vi er festmagere, sikkerhedseksperter og leverandører af uforglemmelige oplevelser. Vores passion er at skabe de perfekte rammer for studenters store dag.

Siden vores start har vi dedikeret os til at kombinere sikkerhed med fest på en måde, der overgår alle forventninger. Vores flåde af iøjnefaldende, gule lastbiler er blevet et velkendt syn på vejene under studentersæsonen, og symboliserer både glæde og tryghed.

Hos StudenterLastbiler forstår vi, at hver studenterkørsel er unik. Derfor tilbyder vi en bred vifte af muligheder, der kan tilpasses enhver gruppes ønsker. Fra state-of-the-art lydanlæg og imponerende lysshows til Danmarks potentielt største mobile dansegulve – vi har det hele.

Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi gør. Vores erfarne team sørger for, at hver eneste lastbil ikke blot opfylder, men overgår de gældende sikkerhedskrav. Med polstrede sæder, sikre håndtag og avanceret affjedring, kan vores gæster feste med ro i sindet.

Vi er stolte af vores evne til at innovere. Vores lastbiler opdateres konstant med det nyeste inden for fest- og sikkerhedsudstyr. Fra indbyggede kølesystemer til overraskende elementer som stripperstænger og endda mobile vaskeanlæg – vi stræber altid efter at tilbyde noget unikt.

Telefon

+45 26 34 26 07

Mail

Studenterlastbiler@gmail.com

CVR

42621706

Erfaring

Vi har mange års erfaring med at arrangere studenterkørsel og kender alle de små detaljer, der gør dagen speciel.

Sikkerhed

Vores køretøjer er moderne og regelmæssigt inspiceret for at sikre maksimal sikkerhed.

Tilpasning

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så I kan tilpasse ruten og stoppene efter jeres ønsker.

Vores vogne